Turabi, 5 milyon TL'lik ödülle ne yaptığını anlattı

Katıldığı The Challenge yarışmasında birinci olan 5 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı ailesine verdiğini ve annesine Mersin'de bir ev aldığını söyledi.

Turabi, 5 milyon TL'lik ödülle ne yaptığını anlattı
Turabi, 5 milyon TL'lik ödülle ne yaptığını anlattı Mehmet Demirbilek

Survivor'da iki kez şampiyon olduktan sonra ABD'de yayınlanan The Challenge yarışmasına katılan Turabi, burada da şampiyon olarak büyük ödül 5 milyon TL'nin sahibi oldu. Bugün 2. Sayfa programına konuk olan Turabi, kazandığı paraya dokunmadığını ve o parayla ailesine Mersin'de bir ev aldığını söyledi.

"KAZANDIĞIM PARAYLA ANNEME EV ALDIM"

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un başarılı yarışmacısı Turabi Çamkıran, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Son olarak katılıp şampiyon olduğu The Challenge yarışmasından kazandığı 5 milyon TL'lik ödül hakkında konuşan Çamkıran, parayı ailesine verdiğini söyleyerek "Geçtiğimiz hafta kardeşimi Mersin'e gönderdim, anneme güzel bir ev aldı. Komşuları kıskansın" dedi.

"ARTIK HERKES PARAYI SORUYOR"

Şampiyon olup ödüller kazandıktan sonra hayatının çok değiştiğinden bahseden Çamkıran, hayatından birisinin olmadığını söyledi. Ödül kazandıktan sonra herkesin kendisine parayı sorduğunu söyleyen Turabi, "Artık önüne gelen para için geliyor. Paranın şu yönü kötü eskiden arkadaşlarım 'nasılsın' diye sorardı şimdi sordukları para. Tanımadığım akrabalarım çıkıyor. Ben kurumlara para vermeyi sevmiyorum. Gördüğüm kişiye yardım ederim ve gördüğüm kişi bunu bilmeyecek. Şov yapmaya gerek yok." şeklinde konuştu.

"AYLIK HARÇLIĞIM 3 BİN TL"

Bu zamana kadar kazandığı tüm parayı gayrimenkule yatırdığını söyleyen Turabi, sözlerine şöyle devam etti: "Anneme iki ev, bir yazlık ve araba aldık. Kardeşime güzel bir araba aldık. Kendime de bir ev aldım. Paraları da ne yaptılar bilmiyorum belki de bitmiştir. Benim harçlığım günlük 30 TL aylık 3 bin TL'yi geçmiyor. Param bitince annem 'Ayın birini bekleyeceksin' diyor"

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!