Recep İvedik 6 Gişe Rekoru Kırdı!

Cuma günü vizyona giren Recep İvedik 6 filmi 3 günlük süre zarfında 1 milyon izleyici sayısını geçerek Tür sinema tarihinde bunu başaran 9. Film olmayı başardı.

Recep İvedik 6 Gişe Rekoru Kırdı!
Recep İvedik 6 Gişe Rekoru Kırdı! Mehmet Demirbilek

Şahan Gökbakar’ın hayat verdiği Recep İvedik karakteri ülkemizde en çok sevilen ve seri anlamında en çok izlenen film özelliğini taşıyordu. Fakat son dönemde sosyal medya üzerinden filme gidilmemesi yönündeki paylaşımlar nedeniyle serinin son filmi olan Recep İvedik 6 filminin aynı başarıyı geçip geçmeyeceği büyük merak uyandırıyordu. Hatta birçok kişi serinin bu son filminin gişede çakılacağını ve 1 milyon barajının bile geçemeyeceğini düşünüyorlardı.

Fakat film ile ilgili ilk 3 günlük izleyici rakamları geldiğinde filmin sadece ilk 3 günlük açılışında 1 milyon 23 bin 136 kişi tarafından izlenerek açılış tarihinin en iyi rakamlarından birine ulaştığı görülüyor. Türk sineme tarihinde sadece 9 film ilk 3 günlük gişe rakamlarında 1 milyon barajını geçerken bunların 5 tanesinin Recep İvedik serisi olması ise dikkat çekiyor.

Şahan Gökbakar Sosyal Medyadan Teşekkür Etti

Recep İvedik 6 filminin ilk 3 günlük izleyici sayısının belli olması ile birlikte Recep İvedik karakterine can veren ve aynı zamanda filmin yapımcılığını kardeşi ile birlikte üstlenen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından teşekkürlerini belirten bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda filme gösterilen ilgi için teşekkür ederken film gösterime girmeden önce kendisi için yapılan karalama faaliyetlerine en iyi cevabı halkın verdiğin ifade etti. Filmin ilk 3 günkü izleyici sayısına göre 5 milyon barajını geçebileceği belirtiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!