Harika Avcı'dan kötü haber!

Onur Akay, ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın bir pansiyon odasında yaşamaya başladığını ve zor günler geçirdiğini duyurdu.

Harika Avcı'dan kötü haber!
Harika Avcı'dan kötü haber! Mehmet Demirbilek

Bir dönemin en güzel ve en zengin kadınları arasında gösterilen ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'dan kötü haber geldi. Avcı ile ilgili kötü haberi magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Harika Avcı'nın bir pansiyon odasında yaşamaya başladığını ve zor günler geçirdiğini kendi internet sitesinde "Bir Cahide Sonku olayı!" başlıklı bir yazı ile açıklayan Akay, "Harika Avcı İstanbul Kartal'da bir pansiyon odasında yaşamaya başladı. Maddi sıkıntılar nedeni ile her şeyini satan Avcı'nın pansiyon parasını ise, Avustralya'da yaşayan bir fanı ödedi. Assolistlik yaptığı ve paraya para demediği yıllarda, evinde sıkıldığı zaman ünlü otellerin kral dairesine gidip bir ay orada kalırdı." ifadelerini kullandı.

Onur Akay şöyle devam etti:

"Harika Avcı, yaşadığı büyük dolandırıcılık olaylarından sonra maddi olarak zor günler geçirmeye başlamıştı. Elinde belli bir miktar parası kalmıştı ve çevresi ev alması için kendisini zorlamıştı. Ancak ev almayan Avcı, o parayı da harcadı. Ayrıca kiloları nedeni ile mide küçültme ameliyatı da olmuş, çok zayıflamış ve tanınmaz bir hale gelmişti. Bozulan psikolojisi nedeni ile evden hiç dışarı çıkmıyordu ve doğalgaz parasını bile ödeyemiyordu. Şimdi ise elinde olanları da kaybeden ve bir Cahide Sonku olayı yaşayan Harika Avcı'ya yardım eli uzatılması gerekiyor."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!