Onur Akay Harika Avcı haberinin arkasında durdu!

Gazetecilere konuşan ünlü sanatçı Onur Akay, Harika Avcı ile ilgili iddialarının arkasında durdu ve "Hangi gazeteci araştırırsa araştırsın benim yazdıklarımın doğru olduğunu görecektir." Dedi.

Onur Akay Harika Avcı haberinin arkasında durdu!
Onur Akay Harika Avcı haberinin arkasında durdu! Mehmet Demirbilek

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Harika Avcı ile ilgili yazdığı yazısının arkasında durdu. Akay, dün yaptığı açıklamada "Harika Avcı, İstanbul Kartal'da bir pansiyon odasında yaşamaya başladı. Her şeyini satan Avcı'nın pansiyon parasını ise Avustralya'da yaşayan bir fanı ödedi." ifadelerini kullanmıştı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamanın hemen ardından ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı ise sosyal medya hesabından, "Canlarım merakınızı gidermek istedim. Hakkımda çıkan haberler asılsızdır. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Teşekkürlerimle." açıklamasını yapmıştı.

"BURNU YERE DÜŞSE ALMAZ"

Gazetecilere konuşan Onur Akay, "Harika Avcı'yı yakından tanıyanlar bilir. Burnu yere düşse almaz ve kimseye de kötüyüm demez. Ancak hangi gazeteci araştırırsa araştırsın benim yazdıklarımın doğru olduğunu görecektir. Yaşadığı eski dolandırıcılık olayları yüzünden zaten sarsılmıştı ve son dönemde de bir kadın tarafından yine dolandırıldığını da duydum. Yakın çevresinin iddiasına göre bakımlarını dahi yaptıramadığı için görüntü veremiyormuş. Bir hayranı kaldığı yerin 1 yıllık parasını ödemiş. Kaldığı yerin pansiyon olduğunu da bir yakınına kendisi söylemiş. Ben o yakınındaki mesajları görünce yazdım. Daha önceki borçların faturaları da bende var. Ben kendisine belki yardım edenler olur diye bu yazıyı kaleme almıştım. Yurt içinden ve yurt dışından çok kişi yardım etmek için bana ulaştı. Selin Ciğerci de yardım etmek istedi. Her şeyini dolandırıcılar yüzünden kaybetmiş değerli bir oyuncumuza yardım etmek gerekir diye düşünüyorum. Herkes böyle şeyler yaşayabilir ve gerek maddi gerekse manevi destekleri kabul etmesinin kötü bir tarafı da yok. Eğer ben yanılıyorsam, her şey yolunda ise adresini versin gazetecilere ve röportaj yapsın bende kendisinden özür dileyeceğim. Ama maalesef hiç kimse ulaşamıyor." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!