Bülent Seyhan'a şok suçlama ve dava!

Onur Akay'a konuşan şarkıcı Berna Tan, MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan'ı yetim kızının hakkını yemekle suçladı ve Seyhan Müzik'e dava açtı.

Bülent Seyhan'a şok suçlama ve dava!
Bülent Seyhan'a şok suçlama ve dava! Mehmet Demirbilek

Popstar yarışması ile ünlenen ve Seyhan Müzik'ten çıkardığı 'Kına' isimli şarkısının klibi ile YouTube'da 92 milyon üzerinde izlenen şarkıcı Berna Tan, MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik'in patronu Bülent Seyhan'ı yetim kızının hakkını yemekle suçladı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşan Tan, Seyhan Müzik'e dava açtığını da açıkladı. Akay," 2016 yılında trafik kazasında eşini kaybeden Berna Tan, kendini kızına adadı ve kızı ile çok zor günler geçirdi. Bu arada sahneye çıkarak para kazanan Tan, emek hırsızlığı ile karşı karşıya kaldı." Açıklamasını yaptı.

Berna Tan ise, "Ben bu 92 milyon tıklanmadan hiç para almadım. 80 bin TL harcadım. Bülent Seyhan benim yetim kızımın hakkını yedi. Bana sıfır aracımı sattırdılar sonra üzerine kredi çekip parayı 80 bin liraya tamamladım. Hem benim hakkımı yediler, hem de yetim hakkı.

Onlara hakkımı helal etmiyorum. Şarkım patladıktan sonra aramadılar, sormadılar. Üstelik konserlerim olmasın diye önümü kestiler. Ayrıca 'Kına'nın sıfır şarkı olduğunu söyleyip beni kandırdılar ve daha fazla para aldılar. Şarkı daha önce okunmuş ama bende patladı. Şimdi Seyhan Müzik'e dava açtım ve hakkımı alacağım." ifadelerini kullandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!