Can Yaman Kast Ajansı İddialarına Yanıt Verdi!

Bir televizyon programına konuk olmak için İspanya’ya giden Can Yaman’ı hava limanında yüzlerce hayranının karşılama görüntülerine kast ajansı yorumları geliyor.

Can Yaman Kast Ajansı İddialarına Yanıt Verdi!
Can Yaman Kast Ajansı İddialarına Yanıt Verdi! Mehmet Demirbilek

Başrolünde Can Yaman’ın oynadığı ‘’ Erkenci Kuş’’ dizisi İspanya ve İtalya’da yayınlanmaya başlaması ile her 2 ülke de de büyük ilgi görmüştü. Özellikle İspanya’da büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde İspanya’da bir televizyon programına konuk olmak ve hayranları ile buluşmak için bu ülkeye giden Can Yaman’a hava alanında büyük bir ilgi yaşanmıştı. 

Oyuncunun yüzlerce İspanyol hayranı hava limanında oyuncuyu karşılamaya gelince izdiham yaşanmıştı. Fakat ülkemizde bu görüntülerin kurmaca olduğu ve hava alanına gelen kişilerin kast ekibi tarafından getirildiği iddiaları gündeme gelmişti.

Allah Herkese Akıl Fikir Versin Açıklaması

Can Yaman iddialar karşısında bir süre sessizliğini korusa da ilk önce sosyal medya hesabından İspanyol Halo dergisini paylaştığı videoyu yayınladı daha sonra ise bir magazin programına iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Can Yaman Hava limanına gelen 2000 kişiye 100 Euro bile verilse 2 milyon Euro yapacağını, ayrıca polis ekipleri İspanyol kanalarının da hesaba katıldığında bir günlük kast maliyetinin 3 milyon olacağını belirtti.

Bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirten başarılı ve yakışıklı oyuncu ‘’Allah herkese akıl fikir versin’’ ifadelerin kullandı. İspanya medyası araştırıldığında ise iddiaların yersiz olduğu görülüyor. İspanya’nın birçok magazin programında Can Yaman’ın haberi yapılırken başarılı oyuncuya gösterilen ilginin büyüklüğüne vurgu yapılıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!