Estetik yaptıran Semra Sima'yı kimse tanıyamadı!

Bir dizi estetik operasyon geçiren usta oyuncu Semra Sima'yı komşusu bile tanıyamadı. Sima, büyük değişimini ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a anlattı.

Estetik yaptıran Semra Sima'yı kimse tanıyamadı!
Estetik yaptıran Semra Sima'yı kimse tanıyamadı! Mehmet Demirbilek

Özcan Deniz'den Perihan Savaş'a kadar çok sayıda ünlü oyuncu ile sinema filmlerinde ve dizilerde rol alan ve Arka Sokaklar dizisinde ise 'Hediye' karakteriyle seyircinin karşına çıkan usta oyuncu Semra Sima, tüp mide ameliyatı ile 135 kilodan 80 kiloya düşerek hızlı kilo verince yüzünde ve vücudunda sarkmalar meydana geldi. 63 yaşında olmasına rağmen 75 yaşında bir kadın gibi göründüğünü ifade eden usta oyuncu, bir dizi estetik operasyon geçirdi. Daha önce Semra Sima'nın 52 kilo verdiğini duyuran ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şimdi ise oyuncunun bir dizi estetik operasyon geçirdiğini açıkladı.

Onur Akay şöyle yazdı:

"Semra Sima'nın, 52 kilo verdiğini geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere duyurmuştum. Tüp mide ameliyatı sonrası hızlı kilo verdiğinden dolayı yüzü ve vücudu sarkan ve en son 54 kilo vererek 135 kilodan 80 kiloya düşen usta oyuncu, bir dizi estetik operasyon geçirdi.

  • Yüz gençleştirme...
  • Kaş kaldırma...
  • Göz üstü ve gözaltı torbaları alma...
  • Yanak doldurma...
  • Burun estetiği...
  • Yüz germe...
  • Boyun germe...

Ayrıca Onur Akay'a konuşan Sima, "Hızlı kilo verince yüzüm çok sarkmıştı ve 75 yaşında kadın gibi görünüyordum. Şimdi ise 63 yaşında olmama rağmen, 20 yaş geriye gittim ve çok mutluyum. Bu değişim sürecinde oturduğum eve gitmedim ve son halimle gittiğimde komşum bana Semra Sima'yı sordu, bende taşındı deyince teşekkür ederek gitti. Daha sonra ben olduğumu açıklayınca dondu kaldı." ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!