Reyhan Cansu'dan Uğur Güneş'e 1 TL'lik tazminat davası!

Uğur Güneş ve Reyhan Cansu arasında sular durulmuyor.

Reyhan Cansu'dan Uğur Güneş'e 1 TL'lik tazminat davası!
Reyhan Cansu'dan Uğur Güneş'e 1 TL'lik tazminat davası! Mehmet Demirbilek

Magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinde 'Yılmaz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Güneş'in, daha önceki yıllarda şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını geçtiğimiz Kasım ayında iddia etmiş ve ikilinin ev ortamında çekilmiş samimi fotoğraflarını yayınlamıştı. Onur Akay, şimdi ise Cansu ve Güneş'in davalık olduğunu açıkladı.

"PİRİM YAPMAK İSTEYEN İNSANLAR"

Kısa süre sonra Uğur Güneş konu ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Güneş, "Yok, öyle pirim yaptırmayalım o insanlara. Yalan haber onlar. Öyle bir şey yok. Pirim yapmak isteyen insanlar, öyle bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

"GEÇMİŞTE AŞK YAŞADIK VE BİTTİ"

Bunun üzerine Reyhan Cansu ise, "Çirkin bir üslupla konuşması, kadına bakış açısını göstermiş oldu. Çıkıp, biz arkadaşız da diyebilirdi. Aslında benimle prim yapan kendisidir. Geçmişte aşk yaşadık ve bitti. Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Sanırım bunu hazmedemiyor. Bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum; dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin" demişti.

Bugünkü yazısında ise dava dilekçesini paylaşan Onur Akay, "Reyhan, bir kadının duygularını yok sayan ve pirim yapmak isteyen insan diyerek küçük düşürücü konuşan Uğur Güneş'e, kadınlık gururu kırıldığı için 1 TL'lik tazminat davası açtı" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!