Şarkıcı Rojin'den dizilerde silah kullanılmasına tepki!

Kürt şarkıcı Rojin, kadın cinayetleri ile ilgili konuştu ve dizilerde silah kullanılmasına sert tepki gösterdi.

Şarkıcı Rojin'den dizilerde silah kullanılmasına tepki!
Şarkıcı Rojin'den dizilerde silah kullanılmasına tepki! Mehmet Demirbilek

Ünlü Kürt şarkıcı Rojin, OnurAkayMedya'dan İsmail Gökgez'e dikkat çeken açıklamalar yaptı. Playback yapan şarkıcıları eldivenle bulaşık yıkayanlara benzeten Rojin, kadın cinayetleri ile ilgili konuştu ve dizilerde silah kullanılmasına sert tepki gösterdi.

"PLAYBACK YAPMAK ELDİVENLE BULAŞIK YIKAMAK GİBİ"

Ben playback yapmam diyen Rojin, "Popçulardan 15 bin dolara playback yapan şarkıcılar biliyorum. Mecbur kalınca mekan kaldıramıyorsa yapılabilir. Ama mecbur değilken yapmak bana eldivenle bulaşık yıkamak gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

Kadın cinayetleri ile ilgili de konuşan ünlü şarkıcı, "Dizilerde her gün tokatlanan kadınları gösterirseniz, silahla, siyah takım elbiselerle insan vuran dizileri ön planda tutarsanız tabii her gün kadın öldürülür. Onu kahramanlık olarak görürler." dedi.

"BEN FERO'YU ÇOK SEVİYORUM"

Rap müziğini çok sevdiğini de dile getiren Rojin, "Ben Fero favorim. Onun dışında Melek Mosso'yu samimi buluyorum. Kalben'i beğeniyorum hakikaten kalben okuyor. Tarzı var, kimseyi taklit etmiyor gerçekten farklı. Ben 20 yıl önce rap yapmışım. Sony'den çıkan bir albümümde "Weylo" adlı şarkımda rap yaptım. 2015'de çıkan 'Ji Nu Ve'de de rap var." açıklamasını yaptı.    

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!