Can Yaman’ın Asker Traşlı İmajı Beğenilmedi

2019 yılının hem başarıları hem de demeçleri ile olay adamı haline gelen Can Yaman’ın askere gitmeden önce saç ve sakalını kestirdiği fotoğraf hayranları tarafından beğenilmedi.

Can Yaman’ın Asker Traşlı İmajı Beğenilmedi
Can Yaman’ın Asker Traşlı İmajı Beğenilmedi Mehmet Demirbilek

Can Yaman ismi 2019 yılının ilk yarısında başarıları ikinci yarısında ise sansasyonel ve tepki alan açıklamaları ile sıklıkla gündeme oturduğu görüldü. İspanya’da büyük bir hayran kitlesi tarafından karşılanan fakat bunun bir tanıtım çalışması olduğu yönünde iddialar olan Can Yaman ülkemizin diğer oyuncuları ile yaptığı açıklamalar sonucunda büyük tepki görmüştü.

İspanya’da katıldığı bir televizyon programında kadın bir hayranının sorusuna verdiği cinsle içerikli cevap ise başarılı oyuncu için bardağı taşıran son adım olmuştu. Bu noktadan sonra popülerliği hızla düşen ve yeni dizi projesi rafa kaldırılan Can Yaman uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Başarılı oyuncu askeri görevini yapmadan önce saç ve sakal tıraşı olduktan sonra sosyal medyada yayınlanan fotoğrafı ise günü en çok konuşulan magazin konularından biri oldu.

Kısa Saç ve Sakalsız Görüntü Geçer Not Alamadı

Can Yaman’ın birliğine teslim olmadan önce asker tıraşı olmuş fotoğrafı sosyal medyada büyük ses getirdi.Oyuncunun hayran kitlesinin büyük bir bölümünü oluşturan bayanlar ise Can Yaman’ın kısa saçlı ve sakalsız fotoğrafını beğenmedikleri yönde yorum ve paylaşım yaptıkları görüldü. Oyuncunun bu haliyle oldukça sıradan göründüğü belirtilirken bazı hayranları ise her halinin ayrı bir yakışıklı ve çekici olduğunu belirten destek yorumları yazdıkları görüldü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!