Miray Daner ile Kubilay Ayrılığı Kısa Sürdü

Başarılı oyuncu Kubilay Aka bir süre önce sevgilisi Miray Daner ile ayrılmıştı. Sevgilinin şartlarını kabul eden Kubilay Aka ile Miray Daner’in barıştıkları haberleri geldi.

Miray Daner ile Kubilay Ayrılığı Kısa Sürdü
Miray Daner ile Kubilay Ayrılığı Kısa Sürdü Mehmet Demirbilek

Kubilay Aka ile Miray Daner, 2,5 yıllık son derece mutlu ve aşk dolu birliktelikleri Ağustos 2019'da son bulmuştu. Birbirlerini çok seven çiftin ayrılma nedeni olarak ise oyuncu Hilal Altınbilek iddia edilmişti. Kubilay Aka iddialarla ilgili olarak Hilal ile tek ortak noktalarının menajerleri olduğunu ifade etmişti. Kanal D'de yayınlanan magazin programı 2. Sayfa ’da yer alan habere göre ikilinin ayrılığı kısa sürdü.

Kubilay Aka, Miray Daner'itekrar bir araya gelmeye ikna etti. Çift 2 aydır beraberliklerini gözden uzak bir şekilde devam ettirirken kısa bir süre önce de aynı eve taşındılar.İkilinin tuttuğu lüks villanın kirasının ise 11 bin TL olduğu iddia ediliyor. İkilinin yeni taşındıkları evlerin mümkün oldukça fazla zaman geçirmeye çalıştıkları ve dışarıya çok fazla çıkmadıkları belirtiliyor.

Kubilay Sevgilinin İsteği Sonucu Menajeri İle Yollarını Ayırdı

Barışma haberi sonrasında ise birçok kişiyi şaşırtan gelişme ise Kubilay Aka'nın kendisini oyuncu olarak keşfeden ve üzerinde çok büyük emeği olan menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayırması oldu. Ayrılık haberi ise, Kubilay Aka’nın Instagram’da menajerini takipten çıkarması ile gün yüzüne çıktı. Ayrılığın altına ise Miray Daner’in ayrılığın altında yatan neden olarak menajerini görmesi yattığı iddia ediliyor. Özellikle Kubilay ile Hilal Altınbilek’i menajerinin tanıştırdığı iddia edilmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!