Saç Tellerini Kalınlaştıran Maske

Saç tellerini kalınlaştırmanın birçok yolu bulunmaktadır. Özellikle de saç tellerini kalınlaştırmak için çeşitli bakım maskeleri, bakım kürleri bunu sağlamaktadır. Saç tellerini kalınlaştırmanın en önemli yolu düzenli ve dengeli beslenmekten geçer.

Saç Tellerini Kalınlaştıran Maske
Saç Tellerini Kalınlaştıran Maske Mehmet Demirbilek

Çeşitli yöntemler, saç tellerinizi göründüğünden çok daha fazla kalın gibi gösterebilmektedir fakat saçlarınızın gerçek anlamda kalın olmasını istiyorsanız mutlaka dengeli ve düzenli beslenin. A ve E ile B vitaminleri açısından oldukça zengin olan gıdalar ile beslenin.  Ayrıca saçlara doğal bakımlar uygulayarak besinlerden tam anlamıyla faydalanmış oluruz.

Yine evinizde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz, saçınıza yüksek oranda faydası olan çeşitli maskeleri de kullanmanız mümkün. Bu maskeler ile saçlarınızı güçlendirebilmeniz iyi olacaktır. Bütün çözümler de birkaç haftalık etki oluşturmaktadır. Yani iki gün içerisinde saç telleriniz hemen kalınlaşmaz. En az bir, üç ay arasında olumlu bir kalınlaşma sağlayabilirsiniz.

Kalın Saç Telleri İçin Maskeler

Kalın saç tellerine sahip olabilmeniz için bu yazımızda sizlere oldukça faydalı maskelerden bahsedeceğiz. Bu maskeler sayesinde saç telleriniz olduğundan çok daha kalın görünecek ve kısa süre içerisinde saç telleriniz oldukça kalın olacaktır.

Yumurta saç tellerini kalınlaştırma da oldukça etkilidir. Protein açısından çok zengindir. Malzemeler;

  • İki adet yumurta
  • Bir adet kap

Kolay bir yumurta maskesi amacı ile saç uzunluğuna göre bir veya iki adet kadar yumurtayı güzel bir şekilde karıştırabilirsiniz ve yine saçlarınız aşırı ıslakken en diplerden uç kısımlara doğru dağıtabilmeniz mümkün. Yarım saat bekledikten sonra da saçlarınızı güzel bir şekilde yıkayın. Bunları uyguladıktan sonra saçlarınız daha hızlı uzayacaktır.

Zeytinyağı ile yapacağınız maske de saç tellerinizi güçlendirecektir. Saç derisinin aşırı kuruması ve yine saç kökleri açısından problem olmaktadır. Zayıflamış olan saç kökleri de saç tellerini çok daha fazla taşıyamaz ve koparlar. Zaten çok ince telli hacimsiz saç tipine sahipseniz koparak dökülmeler sizi zora sokacaktır. Saç derinize yapacağınız ufak bir zeytinyağı masajı oldukça etkili olacaktır. Bu masajı da yarım saat uygulayın ve saçınızı durulayın. Ayda bir uygulamaya devam edebilirsiniz.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!