Zalim İstanbul'un Final Tarihi Belli Oldu

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul, sette yaşanan gerginlikler sebebiyle yakın zamanda final yapacağı ile çalkalanıyor. Peki Zalim İstanbul yayından ne zaman kaldırılacak?

Zalim İstanbul'un Final Tarihi Belli Oldu
Zalim İstanbul'un Final Tarihi Belli Oldu Mehmet Demirbilek

Kanal D'nin bir sezondur ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul için final zamanı geldi. Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in paylaştığı dizi, 6 bölüm sonra final yapacağı iddia edildi.

ZALİM İSTANBUL NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Zalim İstanbul reytinglerde düşüş nedeniyle final yapacak. Özellikle AB grubunda 2 reyting bandına düşen dizi yeni yayın akışında yok. Kanal D değişen sisteminde pazar gününe Hizmetler, Çarşamba gününe Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'yi aldı ve pazartesi günleri boş kaldı.

ZALİM İSTANBUL FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

İddialara göre, Zalim İstanbul'un setinde de kriz çıktı. Söylentilere göre Mine Tugay'ın sette sergilediği agresif tavırları gerginlik yaratmaya başladı. Son dönemde sette yaşananlar dışında reytingler de düşmeye başlayınca final kaçınılmaz oldu.

Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

Kaynak : Nutuk

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!