Megxit kararı sonrası ilk kez boy gösterdiler

Meghan Markle (38) ve Prens Harry (35), Megxit kararını açıklayıp Kanada’ya taşınmalarının ardından ilk kez kez resmi etkinlikte birlikte boy gösterdi.

Megxit kararı sonrası ilk kez boy gösterdiler
Megxit kararı sonrası ilk kez boy gösterdiler Mehmet Demirbilek

Ünlü çift, Londra’da düzenlenen, spor ve macera etkinliklerindebaşarı elde eden gazileri, askerleri ve kadınları onurlandıran yılın önemli olaylarından biri olan Endeavour Derneği Ödülleri’nde boy gösterdi. Meghan ve Harry, 2018’den bu yana ilk kez bir etkinlikte yan yana yer aldı.

Etkinliğe Victoria Beckham tasarımı mavi birt elbise ve Manolo Blahnik imzalı ayakkabıdan oluşan stiliyle katılan Meghan Markle’ın görünümü hakkında İngiliz basınında övgü dolu sözler yer aldı.

Yağmurlu havada etkinliğin yapıldığı Mansion House’a şemsiye altında kol kole gelen çifti yaklaşık 50 kişilik bir kalabalık kapıda karşıladı.

Birer ödül veren çift, törende konuşma da yaptı. Meghan Markle, Megxit açıklaması sonrası katıldığı ilk resmi etinlikte, “Yeniden burada olmak çok güzel” dedi.

Çiftin bundan sonra katılacağı son kraliyet etkinliği, Kraliçe Elizabeth, Prens Charles, Prens William ve Kate Middleton ile beraber Londra’daki Commonwealth töreni olacak.

Prens Harry, tek başına katılacağı son kraliyet görevleri için Meghan Markle’dan önce, şubat ayı sonunda İngiltere’ye dönmüştü.

Katıldığı sürdürülebilir turizm projesi Travalyst zirvesinde kendisine sadece “Harry” diye seslenilmesini istemişti. 93 yaşındaki büyükannesi Kraliçe Elizabeth ile Megxit sonrası ilk kez hafta başında yüz yüze görüşmüş, tam dört saat süren görüşmede Kraliçe, torununun yeniden kraliyet dönmek istemesi halinde memnuniyetle karşılayacağını söylemişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!