Milli atlet Elif Gören kimdir? Elif Gören kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor'da dün akşam gerçekleştirilen araba ödülü oyununda kadınlarda ödülün sahibi olan Elif Yıldırım Gören kimdir sorusu Survivor izleyicileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Elif Yıldırım Gören kaç yaşında aslen nereli?Survivor Elif Gören kimdir? Milli Atlet Elif Gören kaç yaşında, nereli?

Milli atlet Elif Gören kimdir? Elif Gören kaç yaşında, aslen nereli?
Milli atlet Elif Gören kimdir? Elif Gören kaç yaşında, aslen nereli? Mehmet Demirbilek

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. TV 8 ekranlarında haftanın izleyicisiyle buluşan Survivor'da Salı günü eleme heyecanı yaşandı ve Perviz adaya veda eden isim oldu. Bu akşam programı ekranları başına takip eden izleyiciler yarışmacıların hayatını araştırıyor. Survivor'da Elif Yıldırım Gören dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki, Elif Yıldırım Gören nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte hayatı...

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucumuzdur.

1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

BİRLEŞME PARTİSİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Survivor yarışmasının kritik eşiklerinden biri olan ve merakla beklenen birleşme partisi geldi çattı. Takımlar arasında yarışmacıların değiş tokuş yapılacağı Survivor'ın birleşme partisinden de ilk görüntüler geldi. Survivor birleşme partisinden gelen ilk görüntülere Cemal Can Canseven ve Aycan Yanaç damgasını vurdu.

Aylarca zorlu parkurlarda yarışarak mücadele eden yarışmacılar, dün birleşme partisinin keyfini çıkardı. Kızı Melisa ile koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'ye dönemeyen Acun Ilıcalı ise partinin keyfili anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Virüs nedeniyle büyük bir organizasyon düzenleyemeyen Ilıcalı, yarışmacılar halay çektiği anları yayınladı.

Ilıcalı'nın paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken DJ olan yarışmacı Cemal Can Canseven ile Aycan'ın düeti ve dansı büyük beğeni topladı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!