12 Mayıs Salı 2020 Pazartesi günlük burç yorumları: İkizler burcu bu hafta ne yaşayacak?

12 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları: Hayatınıza yeniden yön vermek için hiçbir zaman geç değildir. Yeni bir ilgi alanınızı keşfettiyseniz ve onun peşinden gitmek istiyorsanız asla çekinmemelisiniz. Aşk, İş, Para ve Kariyer durumunuz ile ilgili günlük yorumları. 12 Mayıs 2020 Salı günü günlük burç yorumları!

12 Mayıs Salı 2020 Pazartesi günlük burç yorumları: İkizler burcu bu hafta ne yaşayacak?
12 Mayıs Salı 2020 Pazartesi günlük burç yorumları: İkizler burcu bu hafta ne yaşayacak? Mehmet Demirbilek

KOÇ

Merkür’ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde yakın çevre, komşu ve kardeşleriniz arasında iletişiminizi hızlandırabilir, merak duygunuz, bilgiye ve eğitime olan ilginiz artıyor.

BOĞA

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

İKİZLER

Bugün duygularınız ile değil mantığınız ile ilerlediğiniz takdirde pişman olacağınız kararlar ve davranışlar içinde olmamayı başarabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanlış ilişkilerinden zarar görmek istemiyorsanız bugün kontrolü elden bırakmamalısınız.

YENGEÇ

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal ve iş kısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

ASLAN

Aslanlar bugün birileri ile flörtleşmek için güzel bir gün. Biraz sosyalleşin ve kendinize güvenin. Doğası gereği enerjik olduğunuz için, iyi bir egzersiz vücudunuz ve zihniniz hakkında iyi hissetmenize yardımcı olur.

BAŞAK

Karşıt burcunuz Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile gergin hissedebilir yakınlarınız ve varsa çocuğunuz ile iletişim kurarken kırıcı davranarabilirsiniz dikkatli olun. Pişmanlık huzursuzluk duymak istemiyorsanız sakin kalmaya çalışmalısınız.

TERAZİ

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

AKREP

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlayacak ve hoş bir gün geçireceksiniz.

YAY

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

OĞLAK

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabilirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

KOVA

Bugün kendinizi ortaya koyarken her zamankinden daha atak olabilirsiniz. Yanlış anlaşmalara açık bir gün.

BALIK

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Bugün böyle bir gün olabilir. Yarın her şey normale dönecektir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!