Masumlar Apartmanı'nda öyle bir şey yaşandı ki izleyicileri şoke etti

TRT’nin sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı 6. bölüm ilk fragman yayına alındı. Suların kesilmesinin ardından Safiye ve Gülben şok yaşıyor.  Su idaresinden eve gelen görevli; ‘’ 1600 TL gelen su faturasının normal olmadığını – bu evde hamam işletiliyor olması gerek ‘’ tarzında olan yorumu ile Safiye’nin çıldırmasına neden oluyor.

Masumlar Apartmanı'nda öyle bir şey yaşandı ki izleyicileri şoke etti
Masumlar Apartmanı'nda öyle bir şey yaşandı ki izleyicileri şoke etti Mehmet Demirbilek

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun başrollerini üstlendiği Masumlar Apartmanı; 20 ekim Salı günü 20.00 sularında ekranlara 6. bölümü ile gelecek dizinin yeni fragmanını yanına aldı. Dizi içerisinde evde suların kesilmesinden dolayı Safiye ve Gülben ne yapacak, şaşkın bir şekilde kala kalıyorlar.

Eve gelen tam 1600 TL olan su faturası herkesin şaşkına dönmesine neden oluyor. Su idaresinden gelen görevli su sayacının bozuk olduğunu düşünmesinin ardından ‘’ bir daire içerisinde bu kadar su harcanmasına ihtimal olmadığını, bu kadar suyun harcanabilmesi için bir evde ancak hamam işletiyor olmasının, 1600 TL gelen su faturasının hiç normal olmadığını ‘’ söylemesi Safiye’nin bu sözler karşısında çılgına dönmesine neden oluyor.

Masumlar Apartmanı 5. bölümde neler oldu?

Memduh ile aralarında geçen kavganın ardından Safiye, Han’dan destek beklediği sıralarda büyük bir hüsrana uğruyor. Meydana gelen kriz ardından İnci’nin evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçmesine neden oluyor. Esat ve Esra’nın evlendiğini düşünen Gülben; bu süreçlerde derin acılar çeker. Fakat içinde olan acıyı anlatacağı ve dertleşeceği bir kimse de yoktur. Ege’nin atacak olduğu bir adın İnci ile beraber Memduh’u zor duruma sokar. Han ise bu anlarda kardeşlerine anlatamadığı mutluluğu sadece babası ile paylaşır. Fakat Hikmet bu süreçlerde hafıza sorunu yaşar. Han da bir günlük bile olsa her şeyden uzak kalarak güzel bir balayı tatili yapmak ister. Her ne kadar böyle bir düşüncesi olsa bile ev içerisinde yaşanan olaylardan dolayı tekrar evine dönmek zorunda kalır. Hikmet; Safiye ve Gülben’e, Han’ın gizli bir şekilde evlendiğini söyler. Bu anlarda Safiye’nin de tüm  inancı ve dünyası bir anda başına yıkılacaktır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!