Bay Yanlış dizisinde kimsenin beklemediği o karar, izleyicileri üzdü…

FOX TV ekranlarının yeni sezon yapımlarından bir tanesi olan Can Yaman ve Özge Gürel başrollerinde devam eden Bay Yanlış dizisi neden ekranlara gelmedi? Her Cuma günü 20.00 sularında FOX TV kanalında ekranlara gelen Bay Yanlış dizisi 16 ekim Cuma günü neden yayınlanmadı? Romantik komedi türündeki sevilen Bay Yanlış dizisi final mi yaptı, neden yayına devam etmiyor?

Bay Yanlış dizisinde kimsenin beklemediği o karar, izleyicileri üzdü…
Bay Yanlış dizisinde kimsenin beklemediği o karar, izleyicileri üzdü… Mehmet Demirbilek

Bay Yanlış dizisi neden yok? Final mi yaptı?

Yakışıklılığı ile kendinden bir hayli söz ettiren Can Yaman’ın Özgür karakteri ile ekranlara geldiği ve Özgü Gürel’in başarılı oyunculuğunu Ezgi karakteri ile sergilediği Bay Yanlış dizisi maalesef ki sevenlerini üzdü. 2 ekim Cuma günü ekranlara gelen 14. bölümü ile kısa sürede final yapan diziler arasına girdi. Bay Yanlış dizisi; ekranlara girerken kanal seçimini çok yanlış yapmasından dolayı başladıkları sezonu bile bitiremeden çok erken veda eden bir yapım oldu.

FOX TV kanalında reytinglerin bir hayli yüksek tutulmasının yanı sıra aynı anda Cuma akşamları Kanal D’de yayına giren Arka Sokaklar, Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo, TV8 ekranlarına damgasını vuran Kırmızı Oda dizisi ile aynı anda yayına giren bir dizi oldu. Tüm dizilerin izlenme oranlarının bu kadar yüksek olması dizilerin yeni sezona başladıkları an ilk gördükleri reyting oranlarının bir hayli düşmesine neden oldu. Bay Yanlış dizisi kanal aracılığı ile rekabet ortamlarına çok dayanamadı ve hayranları tarafından hiç beklenmedik bir anda final kararı alarak ekranlara veda etti.

Bay Yanlış final bölümünde neler oldu?

Özgür artık yaşanan olaylardan çok bunalmıştır ve zihnini biraz da olsa boşaltabilmek için ormana nefes almaya gider. Fakat orada her ne kadar yalnız kalmak istese bile uzun sürmez. Pekine gelen Ozan – Deniz ve Ezgi üçlüsü kafa dinlemesine pek de izin vermezken çok eğlenceli bir güç geçirmesini sağlar. Özgür her ne kadar olumsuzluk yaşasa bile tüm gücünü artık Ezgi’den alır. Beraber geçirdiği her anın ardından her ne olursa olsun artık onsuz yapamayacağını anlar. Bunun ardından Ezgi’ye evlenme teklifi ederken; Ezgi de nihayet ki hep hayali olan bir hayatı yaşar ve gerçek aşkı bulur. Özgür ile sonsuz bir mutluluğa adım atmak için evlilik teklifini kabul eder.

O sırada Deniz ve Ozan artık daha da iyiye gider. Deniz herkesten sakladığı sırrını Ozan’a anlatır ve eskiden evlenmiş – boşanmış bir kadın olduğunu söyler. Ozan bu konuyu büyük bir olgunlukla karşılar ve deneyimli biri olduğu için aksine bu durumda ona destek olur.

Bay Yanlış dizisi konusu neydi?

Herkes tarafından hayranlıkla izlenen Bay Yanlış dizisi konusu; ‘’ Özgür çok zengin fakat bir o kadar da rahat hayatına devam eden bir adamken aşka asla inanmayan ve restoran sahibi birisidir. Ezgi ise tam tersi olarak sürekli yanlış ilişkiler içinde yer almaktan sıkılmış – sadece düzenli bir ilişki sahibi olarak evlenmek isteyen bir karakterdir. Fakat Ezgi ilişki konusunda pek de başarılı bir kadın değildir. Bunu gören Özgür; Ezgi’yi bu anlarda zorlu süreçlerden çıkarmak için kendisine mentorluk yaparak hoşlandığı kişiyi kendisine aşık edebilmek için birçok fikir sunar. Fakat komşu olan Ezgi ve Özgür girdikleri oyunun içinden biri birilerine aşık olarak çıkarlar.

Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!