İmplant Tedavisinde All On 4 Avantajı

Diş tedavileri konusunda ilerleyen teknolojik yöntemlerin hayatımızda var olması özellikle hiç dişi olmayan kişilerin daha konforlu yaşayabilmeleri açısından avantaj sağlamaktadır.

İmplant Tedavisinde All On 4 Avantajı
İmplant Tedavisinde All On 4 Avantajı Mehmet Demirbilek

Diş tedavileri konusunda ilerleyen teknolojik yöntemlerin hayatımızda var olması özellikle hiç dişi olmayan kişilerin daha konforlu yaşayabilmeleri açısından avantaj sağlamaktadır. İmplant bu kolaylıkların önüsü iken şu an da implant tedavisinde All On 4 avantajı hastaların eksik diş tedavisi konusunda rahatlığını maksimum seviyede sürdürmektedir. Bu yöntemde tedavisi mümkün olmayan hastaların dişe kavuşmaları ön plandadır.

Kemik kaybının aşırı derecede yaşandığı ve ileri derecede sinüs sarkıklığı olan hastalar için bu yöntem bir umuttur. Gülümserken toplumdan çekiniyor ya da yemek yeme konusunda sıkıntılar çekiyorsanız bu yöntemi tercih ederek hayatınızı daha konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Üstelik aynı gün içinde dişsiz iken bir anda dişlerinizin olması paha biçilemeyecek bir mutluluktur.

İmplant Tedavisinde All On 4 Yöntemi Nasıl Yapılır?

Uygulamada çeneye 4 adet implant ve protez yerleştirilir. Protez hareketli değil sabittir. Bu da sürekli diş doktoruna gitmenize de gerek kalmayacak kadar avantajlıdır. Hasta lokal anestezi altında tedavi olur. Uygulama sonrası yeme içme veya konuşma sorunu yaşanmaz.

Genel implanta göre daha az implant kullanıldığı için genel implanta göre daha az maliyetlidir. Uygulama süresi de oldukça kısadır. Özellikle hiç dişi olmayan kişilerin en büyük korkusu damaklı protez kullanmaktır. Bunu kullanan kişi yemek yerken, konuşurken dikkatli olmak zorundadır. Damaklı protez kullanan kişide mide bulantısı veya ağız kokusu olma ihtimali yüksektir.

İmplant Tedavisinde All On 4 Yöntemi Kimlere Yapılır?

İlerleyen yaşlarda dişlerini kaybetmiş, ağzında dişi olmayan, sabit protez kullanmak isteyen, kemik kaybı yaşamış kişiler için bu uygulama idealdir. Aynı gün içinde implant ve sabit protezin yapılması ise hastalara sunulan büyük bir avantajdır. Sabit protez daimi protez ile aynıdır.

İmplantların kemik ile kaynaşması yaklaşık 3 ay gibi bir süreyi kapsar. Bu süreçten sonra daimi protez takılarak hastanın hayat kalitesi yükselir. Seans sayısı geleneksel implant tedavisine göre daha kısa olduğundan şehir dışında / yurt dışında ikamet eden hastalar için de uygundur. Allon4 implant yöntemi, yıllardır dünyada uygulanan ve başarısı bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir tedavidir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!