Ardıç Yağı ve Cilde Mucizevi Faydaları

Ardıç yağı oldukça sık bilinen bir ürün değildir. Ardıç yağı belkide birçok insanın ismini dahi duymadığı yağ çeşitlerindendir. İsmi çok fazla duyulmamış olsa da yine etki ve yararı oldukça yüksek oranlardadır.

Ardıç Yağı ve Cilde Mucizevi Faydaları
Ardıç Yağı ve Cilde Mucizevi Faydaları Mehmet Demirbilek

Kan içerisindeki zehirli maddeleri önemli ölçüde temizlemektedir ve bedeninizden dışarı atmaktadır. Ayrıca kansızlığa iyi gelmesi, vücuttaki toksinleri atması ve iltihapları sökmesi ile de bir takım insanlar tarafından oldukça sık bir şekilde kullanılıyor. Bunlara ek olarak yine çeşitli enfeksiyonlara ve gribe son derece iyi geldiği bilinmektedir. Bu nedenle özellikle de kış aylarında evinizden eksik etmemeniz gereken besinlerdendir ardıç yağı.

Şeker Hastalığına Birebir

Ardıç yağı yine bunlara ek olarak sinüzit, gut selülit, artrit ve boğaz iltihabı ile romatizma gibi birçok hastalığa oldukça iyi gelmektedir. Ayrıca şeker hastalığına da son derece iyi geliyor. Ardıç yağının kullanım şekillerine gelirsek ağız ile alınabilir ve bir adet kesme şekeri de kullanmanız mümkün olabilir. Şeker üzerine 6 – 7 damla ardıç yağını dökün ve sonra da dilinizin üstünde bekletip emebilirsiniz.

Yine aynı oranlarda  ardıç yağını bir bardak suya damlatın ve tam olarak günde 3 kez tüketin. Eğer burun ile almayı isterseniz de 3 ufak parça pamuğun içine 5- 6 damla ardıç yağı damlatmalısınız sonra bunları burun deliklerinize koyun. Her nefes alışınızda pamuğun içerisinden süzülmekte olan ardıç yağının uçucu etkilerini 30 dakika içinde fark edeceksiniz. Yine bu işlemi de günde sadece 2 kez yapabilirsiniz.

Romatizmal Sağlık Problemlerine Birebir

Romatizmal sağlık sorunlarında da ağrıyan kısımlara ardıç yağı sürmeniz sizi rahatlatacaktır. Masaj yaparak bu yağı cildinize yedirin. Daha farklı rahtasızlıkları veyine selülit beraberinde savaş için ardıç yağının zeytinyağı ile beraber kullanılabilmesi de uygun olabilmektedir.

İbrahim Saraçoğlu’nun ardıç yağı kürlerinden de faydalanabilirsiniz. 1 su bardağı su içerisine 2 – 3 yemek kaşığı kadar sadece kırk kilit otu ekleyin ve sonra kaynatın. Ilındığı zaman da bu karışımın içine koyup enseden kuyruk sokumu içine kadar uygulayabilirsiniz.

Kaynak: www.nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!