Göz Alıcı Tırnaklara Sahip Olmak İçin Öneriler

Tırnaklarınızın son derece güzel görünmelerini, parlak gözükmelerini ve sağlam olmalarını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Göz alıcı tırnaklara sahip olmak için pratik bilgiler

Göz Alıcı Tırnaklara Sahip Olmak İçin Öneriler
Göz Alıcı Tırnaklara Sahip Olmak İçin Öneriler Mehmet Demirbilek

Evinizde kendi güzellik salonunuzu oluşturabilir ve her zaman bu salonda kendi güzellik bakımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle de sigara kullanıyorsanız mutlaka hem cildinize hem de tırnaklarınıza günlük olarak bakım yapılması gerekmektedir.

Eğer düzenli aralıklar çerçevesinde ilgili bakımları yaptırmazsanız ilerleyen dönemlerde erken yaşlanma, ciltte sarkmalar ve ciltte pullanmalar, saçta kepeklenme gibi çeşitli problemler ile karşılaşmanız olası olacaktır. Bu bütün etkileri önlemek için de yine makalemizi okuyabilir ve oldukça kısa sürede daha göz alıcı tırnaklara ve oldukça sağlam olan tırnaklara kavuşabilirsiniz.

Tırnaklarınızı doğal olarak seviyor olabilirsiniz ki bu doğaldır. Sürekli olarak onları farklı renklere boyuyor veya giydiğiniz giysilerin renklerine göre değiştiriyor da olabilirsiniz. Hangisini yaparsanız yapın temel anlamda onların ihtiyaçlarını karşılayarak bakımlarını gerçekleştirin. Vereceğimiz bu tavsiyeler sayesinde evinizde rahatlıkla tırnak bakımınızı yapabilirsiniz.

Nemlendirme: Ellerinizi yıkadıktan sonra kusursuz bir şekilde her defasında kremlemelisiniz. Bu cildinizin kurumasını engelleyecektir ve yine tırnaklarınızı da nemlendirip çok daha güçlü olmalarını sağlar. Bunlara ek olarak her daim eldiven içerisinde durarak sıcak suya maruz kalacağınız aylar içinde önlemlerinizi mutlaka almanız önem arz etmektedir. Yaz aylarında da tırnaklarınızı güneş ışığı beraberinde klorlu havuz sularından korumanız oldukça önem arz etmektedir.

Törpüleme işlemi: Köküne kadar kesmeyi istemediğiniz zaman asla tırnak makası kullanmamalısınız. Tırnak makası yerine tırnaklarınızı bir çeşit törpü ile istediğiniz uzunluğa kavuşturabilirsiniz. Köşeli veya yine yuvarlak da yapabilirsiniz. Bu sayede tırnaklarınızın erken kırılma riski ortadan tamamen kalkmış olacaktır.

Harika tırnaklar için ellerinizi yıkadıktan sonra her zaman  tırnaklarınızı kurulamayı da unutmayın. Haftada bir kez tırnaklarınızı törpüleyebilirsiniz. Bu işlem tırnakları güçlendirecek ve çatlaklara karşı dayanıklı yapacaktır. Tercih olarak üst derileri kesmemeye çalışmalısınız. Bu sebeple onların asıl görevleri tırnakları bakteri ve çeşitli miktarlara karşı korumaktır. Krem yardımı beraberinde yumuşatarak nazik bir şekilde geri itip görünmemelerini de rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Bu işlem için de yine canınız acımayacaktır ve bir sorun yaşamazsınız.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!