Yeni Moda Ameliyatsız Estetik Baby Botoks

Ameliyatsız estetik cerrahinin her geçen gün gelişmesi birçok ezberi bozdu ve ameliyat akımlarını gündeme getirdi.

Yeni Moda Ameliyatsız Estetik Baby Botoks
Yeni Moda Ameliyatsız Estetik Baby Botoks Mehmet Demirbilek

Hyaluronik asitle yapılan dolgu işlemleri ameliyatsız estetik tercih edenlerin kurtarıcısı olurken cildin daha genç görünmesini de sağlıyor. Şimdi estetikte yeni moda baby botoks ve hayalet dolgu adı verilen hafif müdahaleler. Fahriye Evcen gibi isimlerin bu tür dokunuşlarla estetik yaptırmamış gibi görünmelerinin en önemli nedeni bu tür uygulamalar oluyor.

Cildin daha parlak ve genç görünmesini sağlayan hyaluronik asit ve botoks işlemleri 5 dakikada tamamlanıyor. Kırışıklıkları ve mimik çizgileri toparlayıcı etkisi olan hayalet doldu, genç hastalara öneriliyor. Bu şekilde yaşlanma belirtileri de durdurulmuş oluyor.

Herkesin birbirine benzediği ve kalın dudaklar, dövmeli kaşlar eşliğind siyah saçlar insanların estetikten soğumalarına neden olurken bu tür küçük dokunuşlar kişinin özgünlüğünü de bozmamış oluyor. Fiyat olarak da son derece uygun olan baby botoks uygulamaları birkaç dakika içinde anesteziye gerek kalmadan yapılabiliyor.

Yüz İfadesi Değişmiyor

Op.Dr Bora Özel’in genç hastalara tavsiye ettiği bu uygulamaları yılda bir kere yaptırmaları yeterli oluyor. Özellikle yüzdeki şaşkın ve aynı ifadelerden sıkılanlar için önerilen baby botoks yöntemi, ilk çizgiler üzerinde mükemmel bir etki yaratıyor. Botoks gerginlik ve toparlanma sağlarken, dolgu hacim kazandırıyor. Böylece cildin daha genç görünmesi ve sarkmalardan kurtulması mümkün oluyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!