Çocuklarınızın Zihinsel Gelişimini En Üst Seviyeye Taşıyın!

Her anne, baba çocuklarını büyütürken bazı tedirginlikler yaşayabiliyor. Çocukların gelişimini daha yakından ve sağlıklı bir şekilde takip etmek istiyor. Çocuklu Dünya ekibi olarak biz de çocukların mutlu, sağlıklı, özgüvenli, kendi ve çevresi ile barışık bir insan olması için elinden geleni yapmak isteyen ailelere destek olmak için yola çıktık.

Çocuklarınızın Zihinsel Gelişimini En Üst Seviyeye Taşıyın!
Çocuklarınızın Zihinsel Gelişimini En Üst Seviyeye Taşıyın! Mehmet Demirbilek

Her anne, baba çocuklarını büyütürken bazı tedirginlikler yaşayabiliyor. Çocukların gelişimini daha yakından ve sağlıklı bir şekilde takip etmek istiyor. Çocuklu Dünya ekibi olarak biz de çocukların mutlu, sağlıklı, özgüvenli, kendi ve çevresi ile barışık bir insan olması için elinden geleni yapmak isteyen ailelere destek olmak için yola çıktık.

Neler Yapıyoruz?

Uzman görüşlerin yer aldığı bir bölüm oluşturarak çocukların bedensel, zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimleri hakkında merak edilenleri cevaplıyoruz. Çocuk gelişimi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen ebeveynlere çocukları hakkında sorular soruyoruz. Verilen cevaplara göre çocuklara özel olarak hazırlanmış bilgilere yönlendiriyoruz.

Çocuğunuzun gelişim seviyesine uygun, ona özel bir aktivite programı önerip, çocuğunuzla yapacağınız aktivitelerle hem birlikte eğlenmiş hem de çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunmuş olmanıza yardımcı oluyoruz.

Çocuk Gelişimi

Çocukluğun ilk 6 yılı onun gelişiminin temel taşlarını oluşturması, temel bilgi ve becerilerin bu erken gelişim yıllarında kazanılması nedeniyle büyük önem taşır. Gelişim evreleri bedensel, zihinsel, sosyal ve duygusal olarak kategorileştirilebilir. Fiziksel gelişiminin en hızlı olduğu bebeklik döneminde çocuklarda gözle görülebilir nitelikte değişiklikler meydana gelir. Bu gelişim döneminin sağlıklı geçmesi, sonraki yaşamının sağlam temellerini oluşturur.

Çocuklu Dünya’da çocuğunuz hakkında sorular sorarak gelişim grafiğini, nasıl egzersizler yaptırılması gerektiğini ve aylık gelişim bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Bu bölümde, uzman pedagoglar, professor, doktorlar, ebeveynler için yol gösterici birçok farklı konuda yazılar yazmaktadırlar. Bu yazılar çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi hakkında ebeveynler için oldukça yararlı bilgiler vermekle beraber farklı tavsiyeler de içerir. Annelik-babalık, bebek beslenmesi, çocuk ve eğitim, çocuk gelişim sorunları, konuşma, sağlık ve bunlar gibi farklı yelpazedeki konulara ışık tutan uzman doktorlar Çocuklu Dünya sitesinde yer alıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!