Etkili Bakışlara Gözaltı Işık Dolgusuyla Sahip Olun

Gözaltı Işık Dolgusu İstanbul Quartz Klinik olarak yapılan en efektif uygulamalar arasında. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas, göz altlarında çok çeşitli sebeplerden kaynaklanan gözaltı morluklarının ve çukurlaşmaların oluştuğunu , dolgu uygulamalarıyla genç ve sağlıklı bir ifadeye sahip olunacağını belirtiyor. Op. Dr. Leyla Arvas Gözaltı Işık Dolgusu ile aklınızda takılan her soruyu cevaplandırıyor;

Etkili Bakışlara Gözaltı Işık Dolgusuyla Sahip Olun
Etkili Bakışlara Gözaltı Işık Dolgusuyla Sahip Olun Mehmet Demirbilek

 Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas, göz altlarında çok çeşitli sebeplerden kaynaklanan gözaltı morluklarının ve çukurlaşmaların oluştuğunu , dolgu uygulamalarıyla genç ve sağlıklı bir ifadeye sahip olunacağını belirtiyor. Op. Dr. Leyla Arvas Gözaltı Işık Dolgusu ile aklınızda takılan her soruyu cevaplandırıyor;

Gözaltı Morluklarının ve Çukurlaşmasının Sebepleri Nelerdir?

Günümüzde artık birçok kişinin yaşadığı  gözaltlarında halkalanmaları, morlukları, karanlık sisli bir görüntü, gözaltındaki boşluklar kişileri olduğundan çok daha yaşlı ve çökmüş göstermektedir. Sebepleri arasında çoğunlukla genetik miras olan gözaltı morlukları ve çukurlaşmaları aynı zamanda çevrenin negatif etkisinden de olumsuz olarak etkilenir.

Gözaltı kemik yapısının geride olması, kişinin yetersiz beslenme alışkanlıklarındaki ve yaşam şeklindeki düzensizlikler, böbrek ve karaciğerde oluşan rahatsızlıklar, demir eksikliği anemisi ile tuz ağırlıklı beslenmek gözaltındaki koyu halkaların oluşmasına sebep olur.

Bir kişinin uyuması gereken süre günde sekiz saattir. Bu saatten az uyuyan kişilerde bünye zayıflar ve güçsüz düşer. Vücudumuzdaki etkiler öncelikle derinin ince olduğu yüzümüzden belli olur. Gözaltındaki morlukların oluşmaması için uyku,  beslenme ve yaşam biçimine dikkat edilmelidir. Oluşan gözaltı sorunları özel formüllü Redensity II ile kolay ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturulur. Işıldayan ve kişiyi adeta gençleştiren bu dolgu maddesi, FDA onaylı, alerjen dahil hiçbir risk taşımayan çok özel zengin içeriğe sahiptir.

Gözaltı Işık Dolgusunun İçinde Hangi Maddeler Bulunuyor?

İçeriğinde bulunan komplex maddeler sayesinde göz çevresine uygun hale getirilen özel bir dolgu maddesidir Redensity II. Bu dolgu maddesi bağ dokusunun ekstraselülermatriksindeki negatif yüke sahip çapraz bağlı yapılandırma kompleksi olan hyalüronik asit bazlı bir formül içerir.

Arginin, glisin, valin gibi sekiz tane aminoasitten oluşan bu özel formül, glutatyon, kreatin ve kollajen maddelerinin bileşiklerinin oluşturulması için gerekli minoasitlerdir. Cilt elastikiyetini sağlarken aynı zamanda dolgunluk vererek ışığın yansıtıcı özelliğini de kullanırlar. Çinko, vitamin B6 ve bakır mineralleri gözaltı hücrelerini besler. Böylelikle yaklaşık bir buçuk yıla kadar etkisini ve kalıcılığını devam ettiren bir özelliğe sahip olur.

Gözaltı Işık Dolgusu Neden Tercih Edilmelidir?

Gözaltı ışık dolgusu tedavisi ile göz altlarında oluşan oluklar, torbalanmalar, morluklar başarıyla tedavi edilir. Homojen yapısıyla aynı zamanda yanak üstüne de dolgunluk sağlayarak etkili ve çekici bakışlara sahip olmasını sağlar.

Gözaltı Işık Dolgusu Uygulaması Sonrasında İz Kalır mı?

Gözaltı Işık dolgusu uygulaması ortalama olarak 10-15 dakika sürer. Gözaltlarına yapılan işlem sonrasında göz altı derisinde herhangi bir sızı, ağrı oluşmaz ve iz kalmaz. Bazı kişilerin cildi normalden daha ince ve hassas olabilmekte. Bu kişilerde iğne ile yapılan dolgu işlemi sonrasında, iğnenin uygulama bölgesinde minimal morluklar görülebilir. Bu morluklar bir ile iki gün arasında geçmektedir.

Kalıcılığı bir ile bir buçuk yıl arasında olan Redensity II dolgu uygulaması, uygulamanın kolaylığı ve konforu bakımından oldukça kullanışlı ve kaliteli bir uygulamadır.

Göz Altı Işık Uygulaması  ile İlgili Fiyat Bilgisi Alabilir miyim?

Gözaltı Işık Dolgusu İstanbul Quartz Klinik ’ te Op. Dr. Leyla ARVAS tarafından uygulanan bir tedavidir Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Gözaltı Işık Dolgu uygulamalarını yaptırmak için Nişantaşı’nda bulunan QuartzClinique +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak Gözaltı Işık Dolgusu uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!